Den succesrige FerieCamp vender tilbage
feriecamp.jpg
Foto: Privat
Igen i år er der masser af gratis sommeraktiviteter for børn og unge fra 6-17 år i bydelen, der ikke lige skal på sommerferie. FerieCampen begynder den 29. juni til den 17- juli og kommer til at foregå ved EnergiCenter Voldparken, Tingbjerg Heldagsskole, klubben på Terrasserne, Pilegården og Husumparkens bemandede legplads.

Igen i år er der masser af gratis sommeraktiviteter for børn og unge fra 6-17 år i bydelen, der ikke lige skal på sommerferie. FerieCampen begynder den 29. juni til den 17- juli og kommer til at foregå ved EnergiCenter Voldparken, Tingbjerg Heldagsskole, klubben på Terrasserne, Pilegården og Husumparkens bemandede legplads.

Det overordnede mål med FerieCamp er at introducere især børn og unge i udsatte byområder til et aktivt kultur- og fritidsliv, så de dels har gode tilbud i deres ferier, og dels for at de efterfølgende har mulighed for at melde sig ind i en forening eller gøre aktiv brug af lokalområdets andre fritidstilbud.

Man kan komme i teater, deltage i dansedrama workshop, lære klatring, rap og lave billedkunst – ja, der er kort sagt noget for enhver smag, og så er det ovenikøbet gratis.

FerieCampen begynder hver formiddag. Nogle steder er det kl. 10.00, mens der er andre aktiviteter, som først begynder kl. 12.00. De fleste slutter ved 14 tiden men der er også aktiviteter som først slutter omkring kl. 18.00.

Læs mere om aktiviteterne her

Click to access HusumTingbjerg_web.pdf

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top