De tre konservative mærkesager
Så er der valg! Jeg har glædet mig længe til, at vi skal sammensætte et nyt folketing, fordi det giver muligheden for at hjælpe Danmark i en bedre retning. En borgerlig retning, der ikke mindst tager højde for følgende tre sager: Vi skal sætte hårdere ind over for kriminalitet. Hvis vi alene kigger på indbrud, […]

Så er der valg! Jeg har glædet mig længe til, at vi skal sammensætte et nyt folketing, fordi det giver muligheden for at hjælpe Danmark i en bedre retning. En borgerlig retning, der ikke mindst tager højde for følgende tre sager:

Vi skal sætte hårdere ind over for kriminalitet. Hvis vi alene kigger på indbrud, siger statistikken desværre, at der hvert kvarter døgnet rundt bliver brudt ind i et dansk hjem. Det kan vi gøre bedre, blandt andet ved at give danskerne et fradrag, de kan benytte, når de sikrer deres hjem, og ved at sørge for, at langt flere udenlandske kriminelle afsoner i deres hjemlande.

Danskerne skal også have mere med hjem af den løn, de selv har tjent. Det gør vi ved at rulle Venstres, Dansk Folkepartis, De Radikales og venstrefløjens stigninger på bundskatten tilbage. Skatten på arbejde skal ned i både bund og top, og så skal vi øge beskæftigelsesfradraget. Vi skal også gøre op med de mange afgifter på dagligvarer – eksempelvis mandler, te og nødder. Skatter og afgifter fylder for meget i danskernes husholdningsbudget, og det vil jeg gøre noget ved.

Folkeskolen er også en mærkesag. Jeg har personligt været med til at forhandle flere timer i dansk og matematik hjem, men der er stadig plads til forbedringer. Eksempelvis skal de tvungne lektiecaféer afskaffes. Forældrene og deres børn kan udmærket selv håndtere, hvor børnene læser lektier. Hvis de vil arbejde med dem i skolens lektiecafé, så er det fint, men familierne skal selv bestemme det. Overformynderiet har ganske enkelt taget overhånd, når man vil tvinge alle elever til at blive og læse lektierne henne i skolen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top