Afklaring på vej om Tingbjerg Kirke
Tingbjerg-Kirke-01-24-15.jpg
Tingbjerg Kirke, bygget 1983. Foto: Foto: Kaj Bonne
Inden sommerferien forventes det afklaret, hvordan Tingbjerg Kirke skal fungere fremover

Inden sommerferien forventes det afklaret, hvordan Tingbjerg Kirke skal fungere fremover. Der er planer om at Tingbjerg Kirke og Husumvold Kirke vil etablere et fælles pastorat, der skal skabe et tættere samarbejde og fællesskab mellem kirkerne. Menighedsrådene i de to kirker er positive over for planerne, der bl.a. vil fastholde at Tingbjerg Kirke har et særligt socialt sigte. Efter sognepræst Ulrich Vogels afgang er Tilde Binger indtil videre konstitueret sognepræst i Tingbjerg Kirke.

Tingbjerg Sogn

Antal folkekirkemedlemmer: 1.042

Antal indbyggere: 7.101

Drift af Tingbjerg Kirke (2013): 3,4 mio. kr. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top