Voldelige fodbolddrenge må selv betale bøder  
 Tæsk, trusler og overfald. Det har flere fodboldspillere fra forskellige serie 5-hold været udsat for, når de møder de to hold Upload18 og FC Cross Road på den københavnske grønsvær. De to hold har Københavns Kommunes socialforvaltning startet for at hjælpe kriminelle og kriminalitetstruede unge væk fra den kriminelle løbebane. DBU København har givet de […]

 Tæsk, trusler og overfald. Det har flere fodboldspillere fra forskellige serie 5-hold været udsat for, når de møder de to hold Upload18 og FC Cross Road på den københavnske grønsvær. De to hold har Københavns Kommunes socialforvaltning startet for at hjælpe kriminelle og kriminalitetstruede unge væk fra den kriminelle løbebane. DBU København har givet de kriminelle unge fra de to hold bøder for voldelig adfærd på fodboldbanen, men hvad hjælper det, når kommunen betaler bøderne? Det er jo en opfordring til at fortsætte med at begå overfald og chikanere de andre foldboldholds spillere.

Hvis de voldelige drenge nogensinde skal lære, at vold og trusler er uacceptabelt – hvilket vel er idéen med kommunens fodboldprojekt? – så må socialborgmester Jesper Christensen (S) være konsekvent, smække pengekassen i og sige til de unge, at de selv må hoste op.

Hvis det ikke får de unge til at lægge volden på hylden og opføre sig ordentligt på banen, må holdet lukke. Længere er den ikke. I Dansk Folkeparti og Venstre kan vi ikke tolerere den blødsødne og konsekvensløse politik.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top