Tema om sundhed
I maj måned har Husum Bibliotek og Medborgercenter tema om sundhed med fokus på fysisk og psykisk velvære i samarbejde med Forebyggelsescenter Vanløse

I maj måned har Husum Bibliotek og Medborgercenter tema om sundhed med fokus på fysisk og psykisk velvære i samarbejde med Forebyggelsescenter Vanløse. Som supplement til foredragene laver biblioteket løbende temaudstilling af aktuelle bøger indenfor emnerne.

Tirsdag den 12. maj, kl. 18 bydes på “Tre vinkler på mental sundhed” hvor en psykolog, fysioterapeut og klinisk diætist belyser sammenhængene mellem fysisk og psykisk velvære og hvordan man kan få mere overskud i hverdagen.

Torsdag den 21. maj, kl. 17 slår Forebyggelsescenteret et slag for “Ren luft til ungerne” ved sygeplejerske Janne Jaqué, om hvad tobaksrøg kan betyde for ens barn. Man kan også høre om hvilke muligheder Forebyggelsescenteret har for at hjælpe københavnerne til at blive røgfri.

Endvidere er der onsdag den 27. maj, kl. 10 mulighed for at få gode råd af miljøkonsulent og forfatter Lene Midtgaard til, hvordan man bedst beskytter din baby mod de allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer, der findes i hverdagen, og samme dag, kl. 17, afholder Forebyggelsescenteret motionsvejledning for alle, der trænger til det lille skub, når Husum Bibliotek ændres til et træningsland.

Tilmelding til arrangementerne på bibliotekets hjemmeside, på telefon 38 28 14 76 eller på Husum Bibliotek.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top