Stenkast mod bus i Tingbjerg
En buschauffør på linie 2A måtte torsdag aften på skadestuen, efter han var blevet ramt af en sten, der blev kastet mod bussen

En buschauffør på linie 2A måtte torsdag aften på skadestuen, efter han var blevet ramt af en sten, der blev kastet mod bussen. Efter det oplyste skete angrebet på bussen i Ruten, da bussen var på vej ind i en sluse og en modkørende bilist krævede at bussen skulle bakke, så han kunne først gennem slusen. Da buschaufføren nægtede dette kastede voldsmanden sten mod bussen. En rude blev knust og chaufføren blev ramt i ansigtet, uden dog at komme alvorligt til skade. Politiet efterlyser vidner til overfaldet. Henvendelse kan ske på tlf. 114.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top