Sort søndag for Hvepsene
Som så mange gange tidligere i denne sæson spillede Brønshøj til tider lige op med modstanderne

AGF – Brønshøj 4-0 (1-0)

Som så mange gange tidligere i denne sæson spillede Brønshøj til tider lige op med modstanderne…. Brønshøj var godt med i første halvleg og havde imod slutningen af halvlegen AGF trykket godt i bund, men som så mange gange tidligere blev det til lige ved og næsten.
I anden halvleg blev AGF markant bedre, og Brønshøj blev spillet ud af banen og helt fortjent blev det sejr til oprykningskandidaterne fra det århusianske. Endnu værre blev det, da Fredericia vandt 1-0 over AB og efterlader Brønshøj 7 point fra den rigtige side af nedrykningsstregen. På søndag møder Brønshøj ude AB og alt andet end en sejr vil forværre situationen i bunden af tabellen. Fredericia møder Vendsyssel, og her skal Brønshøj håbe på at Vendsyssel løber med alle pointene, så hullet op til stregen mindskes.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top