Seniorer i Brønshøj kan få hjælp med it-udstyr
Bedsteforældre-ved-skrivebord-med-bordmodel-og-manual.jpg
Selv om man er kommet lidt op i årene, kan man have stor glæde af en computer. Foto: dukaPC
dukaPC afholder demodag den 8. maj i samarbejde med FOTO-A i Brønshøj

En dukaPC er lavet specielt til personer, som aldrig har brugt en computer før eller som ønsker at slippe for de bekymringer, der kan være forbundet med computere. dukaPC er opbygget, så det er så godt som umuligt at gøre noget forkert, og går man i stå, er hjælpen altid lige ved hånden. Enten i form af enkle instruktioner på skærmen eller ved at ringe til dukaPC kundeservice, som er prisbelønnet for deres måde at hjælpe brugerne. Hos FOTO-A i Brønshøj, Frederikssusndsvej 317 kan man fredag den 8. maj fra kl. 10 til 13 møde Eva Hansen fra dukaPC, som hjælper og vejleder seniorer i, hvordan man bliver fri for computerbekymringer.

Der er stor forskel på seniorers holdning til computere før de har anskaffet sig en computer, og deres holdning efter de har anskaffet sig en computer. Kun 19 % af seniorer i aldersgruppe 65+, der ikke har en computer, tror at de bliver gladere, hvis de får en computer. Det viser sig dog, at 63 % af seniorerne er blevet gladere, efter at de har anskaffet sig en computer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top