På bondegård med dagplejen
Dagplejedag-01-BHA-21-15.jpg
Foto: Kaj Bonne
Der var masser af glade og nysgerrige dagplejebørn, da den årlige landsdækkende dagplejedag blev afholdt sidste uge. Se billederne af de glade børn, der ikke lod regne ødelægge den gode stemning

Der var masser af glade og nysgerrige dagplejebørn, da den årlige landsdækkende dagplejedag blev afholdt sidste uge. I Brønshøj-Husum, Vanløse og Nord Vest blev dagen afholdt på Nørager Plads hvor de mange børn kunne glæde sig over at komme på Bondegård. Der var nemlig stillet en “Bondegård” op i dagens anledning, og der kunne børnene få lov til at se på høns og samle æg i høet. Man kunne også få lov til at holde kaniner og malke køer. De største dagplejebørn fik også brugt deres kræfter, da de fik lov til at grave kartofler op. Og for de mindste var det muligt at gætte dyrelyde og hygge sig i barnevognen med frisk ost og æg, mens regnen stod ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top