Nedrykningen nærmer sig for Brønshøj
MG_9884.jpg
Nuri Mustafi header lige akkurat over Skive målet. Foto: Christian Ove Carlsson
Brønshøj lagde godt ud, og i de første 10 minutter sad de tæt på Skive spillerne, og fik tilkæmpet sig flere hjørnespark. Desværre kom der ingen mål og herefter blev det en meget lige kamp, som bar præg af mange sløsede afleveringer af begge hold

Brønshøj – Skive 0-0 (0-0)

Brønshøj lagde godt ud, og i de første 10 minutter sad de tæt på Skive spillerne, og fik tilkæmpet sig flere hjørnespark. Desværre kom der ingen mål og herefter blev det en meget lige kamp, som bar præg af mange sløsede afleveringer af begge hold. Mikkel Nøhr Christensen spillede endnu engang en god kamp og viste stort overblik. Efter 40 minutter missede hjemmeholdets store stærke Mads Nielsen en clearing, og Skive fik en friløber mod mål, men Mads Nielsen kom hurtigt tilbage og fik i sidste øjeblik tacklet til hjørnespark til gæsterne.

Holdende gik til pause og der blev livligt diskuteret blandt de 503 tilskuere om det manglende pres fra hjemmeholdets side, som skulle give de livsvigtige 3 point.

Anden halvleg var få minutter gammel, da ellers sikre Niklas Dannevang i Brønshøj målet lavede en stort fejl og efterlod et tomt mål til en Skive spiller. Heldigvis manglede skarpheden også hos udeholdet og bolden røg ved siden af målet. Efter 70 minutter headede Jesper Fleckner bolden på tværs af feltet og Nuri Mustafi nåede højst i luftduellen og havde en stor chance, som desværre røg lige over mål.

I slutfasen af kampen satsede Brønshøj så endeligt og smed flere store folk op i feltet, heriblandt den 197 cm centerforsvarer Mads Nielsen. Selvom Brønshøj selvfølgelig blev mere sårbare nede i forsvaret var det alligevel det, de fleste havde siddet og ventet på. Desværre blev der satset for sent og Brønshøj måtte nøjes med det ene point. Da AGF – Fredericia endte med udesejr til Fredericia ser det meget sort ud, og der er nu 9 point til den rigtige side af nedrykningsstregen med blot 4 kampe igen. Næste kamp er midtugekampen imod Lyngby, der gæster Tingberg Ground klokken 19.00

 _MG_9947

En skuffet Brønshøj Sportschef (Thomas Ibsen) forlader grønsværen efter holdets 13. uafgjorte resultat i sæsonen. Foto: Christian Ove Carlsson

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top