Manden bag Moseløbet
Moseløbet-01-22-15.jpg
Frederik Bloch og Anne-Katrine Dam har sammen med Kenneth Binau (th.) været medarrangører på Moseløbet. Foto: Kaj Bonne
Kenneth Binau er en ægte iværksætter, og sammen med sin kone og nogle venner sætter han hårdt ind for at gøre Moseløbet ved Utterslev Mose populært.

Der skal telte til, præmier, tidtagning, tilladelser fra politi og kommune, sameritter osv. Der ligger masser af timer i at arrangere et løb, og det var hvad den lokale låsesmed Kenneth Binau måtte sande, da han og konen, Helle, besluttede sig for at arrangere Moseløbet i Brønshøj for første gang sidste år.

-Helle og jeg gik en dag en tur rundt om Utterslev Mose og snakkede om, hvorfor der ikke var et stort løb i området. Her er jo så dejligt og smukt. Så vi blev enige om, at det kunne vi da bare gøre, fortæller Kenneth Binau, efterfulgt af et grin.

Grinet handler mest om, at der ikke var nogen, der havde fortalt ham, hvor mange timer der ville gå med planlægningen. For der var mange uforudsete udfordringen – nogle som han heldigvis deler med vennerne, naboerne og medarrangørerne, Frederik Bloch og Anne-Katrine Dam.

-Jeg brugte mindst 400 timer på løbet sidste år, indrømmer Kenneth Binau, der dog ikke er blevet skræmt – men bare endnu mere entusiastisk i håbet om at se endnu flere løbere den 31. maj kl. 12 ved Brønshøj Kirke.

– Vi sætter store krav i år. Der skal være gode præmier og forholdene være i orden. Vi får hjælp til arrangementet af frivillige og folk i vores netværk, og så har der været flere sponsorater fra de lokale forretningsdrivende, fortæller Kenneth Binau, der vil love at alle får en goodie bag i år – de nåede desværre ikke hele vejen rundt sidste år.

– Men i år har vi fået tjek på flere ting, siger Kenneth Binau, der håber at de lokale løbere også vil bakke op om løbet. Sidste år var der 250 løbere, hvoraf mange havde købt startnummer i sidste øjeblik. I år håber vi på 400 løbere, siger han.

-Hvis vi på et tidspunkt laver et overskud, så vil det går tilbage til bydelen og til projekter der. Vi håber, at folk på sigt vil synes, det er et løb, som de vil rejse efter. Det foregår jo i smukke rammer, fastslår Kenneth Binau.

Man kan melde sig til 5 km og 10 km på www. Moseloebet.dk. Et startnummer for voksne koster 170,- for voksne og 85,- for børn fra 6-14 år.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top