Lokale navne står for børneunderholdning på Bellahøj
Det er lokale navne, der præger børneunderholdningen på "En sommerdag på Bellahøj", der afvikles på Bellahøj Amfiteater d. 29.-30. maj

Det er lokale navne, der præger børneunderholdningen på “En sommerdag på Bellahøj”, der afvikles på Bellahøj Amfiteater d. 29.-30. maj. Sangerinden Anna Spejlæg, der spiller fredag eftermiddag, hedder i virkeligheden Anna Bukh Jakobsen, og er opvokset i Brønshøj. Hun skriver sine egne sange til børn, og er både booket til Børnefestibal i Østre Anlæg og Brønshøjs egen musikfestival.

Lørdag eftermiddag optræder de lokale rappere fra Livsbanen, som er et projekt ledet af Jesper Willefort, der tidligere var med i den legendariske rapgruppe MC Einar. Livsbanen har bl.a. fostret Tyrhan og Juliane og Klara, som alle deltog i MGP 2015.

Desuden er der højtlæsning af den anerkendte børnebogsforfatter Rebecca Bach Lauritsen, der også er kendt fra DR Ramasjang, samt malerworkshop for børn med den lokale kunstner Britt Boesen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top