Kommunale stress-klinikker i København
København bliver den første kommune i landet, der etablerer kommunale stress-klinikker, der henvender sig til alle københavnere over 18 år, som har oplevet symptomer på stress

København bliver den første kommune i landet, der etablerer kommunale stress-klinikker, der henvender sig til alle københavnere over 18 år, som har oplevet symptomer på stress i mindst en måned fx søvnbesvær, tristhed, træthed og irritabilitet. Stress-forløbet sker på hold med 12-16 deltagere og en psykolog, der mødes én gang om ugen i 9 uger. Deltagelse kræver henvisning fra egen læge. –-Jeg synes, at det er på høje tid, at vi tager københavnernes psykiske sundhed lige så alvorligt som deres fysiske. Det er et godt eksempel på, hvordan vi med vores nye sundhedspolitik tænker sundhed som andet end at være fysisk fit, siger Sundheds- og Omsorgsborgmester Ninna Thomsen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top