Københavns fjernvarme er nu 53 % CO2-neutral
Skal København nå målet om at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025, så kræver det ikke mindst, at fjernvarmen fra forsyningsselskabet HOFOR, som 500.000 københavnere luner sig på, bliver klimaneutral.

Skal København nå målet om at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025, så kræver det ikke mindst, at fjernvarmen fra forsyningsselskabet HOFOR, som 500.000 københavnere luner sig på, bliver klimaneutral. Nye tal viser, at varmen i radiatorerne bliver stadig mere klimarigtig, da 53 procent af varmen nu er CO2-neutral fjernvarme, og HOFOR er således halvvejs i bestræbelserne på at leve op til Københavns 2025-mål.
– Grøn fjernvarme er et meget vigtigt skridt på vejen til at nå det mål. Om bare ti år skal københavnerne kunne skrue op for deres radiatorer, uden at det koster på byens CO2-regnskab og de nye tal gør mig meget optimistisk i forhold til, at vi når det, siger Københavns overborgmester, Frank Jensen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top