Kan Granskov gøre det igen?
På lørdag venter der en velkendt modstander, da det er fjerde gang denne sæson, at Brønshøj og Skive mødes, og hvor Brønshøj vil forsøge at tage sæsonens tredje sejr mod Skive. De tre foregående opgør er endt med en uafgjort, 1-1, og en 2-0 sejr i Skive, samt en 1-0 sejr hjemme i Tinbjerg i DBU Pokalens 4. runde.

På lørdag venter der en velkendt modstander, da det er fjerde gang denne sæson, at Brønshøj og Skive mødes, og hvor Brønshøj vil forsøge at tage sæsonens tredje sejr mod Skive. De tre foregående opgør er endt med en uafgjort, 1-1, og en 2-0 sejr i Skive, samt en 1-0 sejr hjemme i Tinbjerg i DBU Pokalens 4. runde.

Oprykkerne fra Skive har haft et fornuftigt forår, hvor det er blevet til ti point. Ni af point er dog hentet hjemme på Spar Nord Arena, og skibonitter er da også det tredjebedste hjemmehold i rækken efter Viborg og Lyngby. Omvendt ser det mindre godt ud, når de er på udebane, hvor det indtil videre er blevet til tre nederlag i foråret.

Der burde derfor være en god mulighed for hvepsene at tage den første hjemmesejr siden den 29. november, hvor, som nævnt tidligere, Skive blev besejret 1-0 i 3. runde af DBU Pokalen takket være et mål af Andreas Granskov, og netop Granskov har haft gode erfaringer med Skive denne sæson, hvor han har scoret alle Brønshøjs fire mål mod skibonitterne. En stime han gerne må fortsætte på lørdag.

Vi håber, at rigtig mange vil tage turen ud til Tingbjerg Idrætspark, da holdet har brug for al den støtte de kan få i øjeblikket, så det kan blive til tre point og dermed stadig holde håbet om overlevelse, i 1. divsion, i live.

Derudover ønsker vi Skives spillere og supportere samt dommertrion velkommen til en forhåbentlig god og velspillet kamp.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top