KAB-pris til uundværlig forening i Tingbjerg
Kontaktens-Venner-Tingbjerg.jpg
Repræsentanter for ”Kontaktens Venner” ved prisoverrækkelsen. Foto: Paul Skovbakke.
’Kontaktens Venner’ i Tingbjerg, Samvirkende Boligselskaber, blev hædret med 2. præmien ved uddeling af årets KAB-priser den 19. maj.

’Kontaktens Venner’ i Tingbjerg, Samvirkende Boligselskaber, blev hædret med 2. præmien ved uddeling af årets KAB-priser den 19. maj. I sin tale til prismodtagerne sagde Kjeld Poulsen, formand for KAB: “Kontaktens Venner er en nærmest uundværlig forening for Tingbjergs psykisk sårbare beboere. Foreningen rummer en gruppe beboere, som ofte ikke har andre steder at henvende sig, når livet gør ondt og er svært. Foreningen støtter med deres aktiviteter samværet for Tingbjergs udsatte beboere.”

“Kontaktens Venner” er frivilligt drevet, og har base i et haveforeningshus i Tingbjerg. Her arrangerer de forskellige aktiviteter som banko, grillfester, ture ud af byen, inddragelse i haveprojekter på grunden og vedligeholdelse af huset. Med prisen fulgte en check på 10.000 kroner.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top