Husum tilbage på sporet med forårets første sejr
MG_9443.jpg
Stor glæde efter at Hossain Haidari scorer til slutresultatet 3-0. Foto: Christian Ove Carlsson
Husum har fået en forfærdelig start på foråret med 3 tabte og 1 enkelt uafgjort. Den suveræne førsteplads Husum havde sikret sig i vinterpausen er blevet overtaget af Sundby, og lørdag skulle den negative stime så vendes

67 1-0 Paulo Pereira Hansen (Straffe)

86 2-0 Mikkel Holtsø

96 3-0 Hossain Haidari

Husum har fået en forfærdelig start på foråret med 3 tabte og 1 enkelt uafgjort. Den suveræne førsteplads Husum havde sikret sig i vinterpausen er blevet overtaget af Sundby, og lørdag skulle den negative stime så vendes. Første halvleg blev en rodet affære, og der gik 20-25 minutter før Husum fik et lille overtag, som der dog ikke udmøntede sig i de store chancer. I anden halvleg satte Husum sig straks på kampen, og inden for de første minutter havde hjemmeholdet 2 store chancer hvoraf den ene ramte stolpen. Efter 67 minutter kom forløsningen så, da Paulo i andet forsøg scorede på straffe. Det første straffe misbrugte han, men dommeren fløjtede omspark og det omsatte Paulo stensikkert oppe i nettaget. Herefter stod der Husum på resten af kampen, og efter 86 minutter bragte Mikkel Holtsø hjemmeholdet foran med 2-0 med et kanon langskud uden chancer for Nørrebro keeperen. Langt inde i overtiden scorede Hossain Haidari så til slutresultatet 3-0. Topopgøret imellem Sundby og Østerbro endte 0-0, og dermed er Sundbys forspring skrumpet til 4 point med en kamp spillet mere. Husums næste kamp er på tirsdag, hvor de ude møder Hekla og lørdag står den så på topbrag, når Sundby gæster Husum i Gadelandet.

_MG_9399

Paulo Hansen scorer stensikkert i andet forsøg på straffe. Foto: Christian Ove Carlsson

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top