Housewarming i Voldparken
Energicenter-04-20-15.jpg
Lokaludvalgets formand, Erik Fisker, byder velkommen i de nye lokaler. Foto: Kaj Bonne
Torsdag i sidste uge holdt Brønshøj-Husum Lokaludvalg housewarming i sekretariatets nye lokaler i EnergiCenter Voldparken i Kobbelvænget

Torsdag i sidste uge holdt Brønshøj-Husum Lokaludvalg housewarming i sekretariatets nye lokaler i EnergiCenter Voldparken i Kobbelvænget. Det er lokaler, sekretariatet har overtaget efter Områdefornyelse Husum. I sin velkomsttale sagde Lokaludvalgets formand, Erik Fis-ker, at flytningen fra Kulturhuset Pilegården til Voldparken bl.a. var begrundet i et ønske om at støtte udviklingen i og omkring EnergiCenter Voldparken, hvor der nu kommer både ny idrætshal samt en grøn sti- og gangsti, der skal binde Husum bedre sammen og gøre området mere attraktivt. Han pegede også på Lokaludvalgets vision om, at der bør etableres et naturcenter (Naturbyen) på et område i tilknytning til den nedlagte Voldparken Skole – nu EnergiCenter Voldparken.

Foto:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top