Folkemøde i Husum Bypark
Park-01-45-13.jpg
Husum Bypark ved et tidligere arrangement. Foto: Kaj Bonne
Områdefornyelse Husum vil fejre afslutningen af sin indsats for at give dele af Husum et løft med en festlig dag i Husum Bypark, søndag den 31. maj fra kl. 11 til 18.

Områdefornyelse Husum vil fejre afslutningen af sin indsats for at give dele af Husum et løft med en festlig dag i Husum Bypark, søndag den 31. maj fra kl. 11 til 18. Der er lagt op til en eftermiddag i parken på hjørnet af Frederikssundsvej og Husumvej med tilbud, aktiviteter og underholdning for alle aldre. Der bliver bl.a. debat om Husum i dag og i fremtiden, rappere fra Livsbanen og opvisning af Rockets Cheerleaders.
Områdefornyelse Husum har tidligere haft kontor i EnergiCenter Voldparken, men disse er nu overtaget af Brønshøj-Husum Lokaludvalg. Områdefornyelse Husum har bl.a. været en drivende kraft bag etableringen af Husum Bypark.

.

Foto:

 

1 kommentar om “Folkemøde i Husum Bypark”

 1. Kamma Skov siger:

  Hvor er det ærgerligt, at folkemødet er lagt på samme dag som mosetræffet. Det er begrænset, hvor mange gratis og spændende aktiviteter, der er i vores bydel, og ved at lægge to store arrangementer oven i hinanden, går man glip af halvdelen af chancen for at guide vores indvandrere til aktiviteterne. Datoen for mosetræffet har længe været kendt.
  Mvh
  Kamma Skov
  Kabbelejevej 56
  2700 Brønshøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top