Fødselsdag hos Danmission
Danmission-01-18-15.jpg
Bente og Grethe i forretningen på Husum Torv. Foto: Kaj Bonne
Fredag den 8. maj, kl. 10-17, slår Danmission Genbrug på Husum Torv dørene op til sin 3 års fødselsdag

Fredag den 8. maj, kl. 10-17, slår Danmission Genbrug på Husum Torv dørene op til sin 3 års fødselsdag, og hele dagen vil der være tilbud på mange udvalgte varer, kaffe, te, saftevand og flødeboller til alle, og ikke mindst et lotteri hvor gevinsterne er gavekort til forretningen.
– Sidste år blev gavekortet på 500 kr. vundet af et ungt par der netop stod for at flytte sammen, og derfor manglede rigtig mange små og store ting, til deres nye hjem. Deres glæde var derfor stor, da de pludselig have 500 kr. mere at handle for, fortæller Helle Spangerup fra Danmission.

Forretningen solgte sidste år for over 1 million kroner, og 25 frivillige klarer både salg og transport af alt, lige fra små fine pynteting til store møbler.

 

Arbejder i Afrika  og Asien

– Vi bliver ofte spurgt, om vi kun hjælper folk i andre lande, og nej det gør vi ikke kun. Danmission arbejder i 12 lande i Afrika, Asien og Mellemøsten – samt i Danmark. I København driver Danmission fx et værested, og i vores forretning har vi lige nu tre frivillige, som alle er henvist fra blandt andet kommunen, fordi de har brug for en langsom udslusning i arbejdslivet, efter at været ramt af fx sygdom, fortæller Helle Spangerup.
Danmission har knapt 80 genbrugsbutikker i Danmark, og hvis fødselaren på Husum Torv har et ønsker er det lidt flere frivillige.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top