Fix ude af pokalen efter flot præstation
MG_0472.jpg
Rasmus Bonde i Fix målet kunne intet stille op i straffesparkskonkurrencen. Foto: Christian Ove Carlsson
Fix fik drømmestart med mål efter 4 minutter imod Sundby, der topper serie 1 foran Husum. Kim Helby dukkede op imellem venner og fjender og bragte Fix på 1-0.

Fix fik drømmestart med mål efter 4 minutter imod Sundby, der topper serie 1 foran Husum. Kim Helby dukkede op imellem venner og fjender og bragte Fix på 1-0. Herefter sad hjemmeholdet meget tæt på gæsterne, noget som de helt klart ikke brød sig om, og efter 17 minutter blev gæsterne presset til at spille tilbage, og Morten Lauritsen opfangede hurtigt situationen og styrrede direkte imod mål. Sundby keeperen kom dog modigt ud og fik blokeret. Sundby havde ikke meget at byde ind med, men en fejl af Rasmus Bonde i Fix målet bragte balance i regnskabet, da en stikning i dybden blev fejlvurderet og Sundby angriberen kunne trække uden om og score i et tomt mål. Trods stort overtag i spil og chancer måtte Fix nøjes med at gå til pause med 1-1.

I anden halvleg fortsatte Fix med at dominere, men dog ikke så overbevisende som i første halvleg. Et par store chancer kunne med lidt held have bragt hjemmeholdet foran, men målene udeblev. Efter 39 minutter scorede Sundby så til 1-2, trods overtag i både spil og chancer til Fix. Det betød at cheftræner Casper Christensen skiftede til 3 mand i forsvaret og satsede offensivt for at få udlignet. Missionen lykkedes i dommerens tillægstid, da Niels Møller Jacobsen scorede til stor jubel for størstedelen af de fremmødte.

Straffesparks konkurrencen blev desværre endestationen for Fix, da hjemmeholdet brændte 2 forsøg og gæsterne samtidig scorede på deres.

_MG_0444

Stor jubel da Niels Møller Jacobsen scorede i dommerens tillægstid Foto: Christian Ove Carlsson

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top