Fix fortsætter med at imponere
MG_9271.jpg
Kampens dobbelte målscorer Kim Helby Jensen (nr. 13) hyldes. Foto: Christian Ove Carlsson
Hjemme i Pilesvinget viste Fix stor styrke, da rækkens bundhold CIK lørdag kom besøg

Fix – CIK 5-2 (2-0)

14´ 1-0 Morten Larsen

43´ 2-0 Kim Helby Jensen

49´ 3-0 Kim Helby Jensen

69´ 4-1 Morten Lauritsen

88´ 5-2 Rasmus Krogsdal

Hjemme i Pilesvinget viste Fix stor styrke, da rækkens bundhold CIK lørdag kom besøg. CIK spillede friskt til og havde da også kampens første store chance, men der gik ikke mange minutter, før hjemmeholdet havde styr på løjerne og efter 13 minutter bragte Morten Larsen hjemmeholdet foran, og kort før pausen blev det til 2-0 ved Kim Helby Jensen. Efter pausen fortsatte Fix det gode spil, og der gik blot 4 minutter inden Kim Helby Jensen scorede sit andet mål og bragte hjemmeholdet på 3-0. Herefter slappede hjemmeholdet lidt af uden dog at miste grebet om kampen. I det 21. og 22. min. fik gæsterne spillet sig fri i dybden og på andet forsøg lykkedes det at score til 3-1. Straks efter gæsternes scoring satte Fix tempoet op og blot 2 minutter efter kunne Morten Lauritsen bringe hjemmeholdet foran med 4-1. 5 min før tid bragte gæsterne sig på 4-2, men igen satte Fix trumf på, og Rasmus Krogsdal lukkede ballet med sin scoring til 5-2. Fix fører rækken med 1 point ned til Sunred Beach på andenpladsen. På lørdag venter der en svær udekamp imod rækkens nummer 5, Culpa.

_MG_9262

Fix har vundet 5 ud af 6 kampe i foråret og topper tabellen. Foto: Christian Ove Carlsson

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top