Finalestævne i håndbold for skolehold
AMP-og-Tingbjerg-skole-5.-klasse-piger.jpg
Landsholdsspilleren Anne Mette Pedersen sammen med pigerne fra Tingbjerg Skole, der vandt finalen for 5. klasse piger. Foto: Anne Katrine Sand
Sejr til drengene og pigerne fra 4. klasse på Korsager Skole og pigerne fra 5. klasse på Tingbjerg Skole

Klubberne IF Stadion, Freja HK og VHC/Vidar har indgået et samarbejde for at styrke tilgangen og fastholdelsen af ungdomsspillere i Husum, Brønshøj, Tingbjerg og Vanløse. Et af resultaterne af samarbejdet er en skoleturnering, hvor de lokale skoler i hver bydel er blevet inviteret til at deltage. Københavns Kommune og DHF bakker op om samarbejdet igennem projektet KHåndbolden tilbage til KøbenhavnH.
Finalestævnet for skoleturneringen i Brønshøj-Husum og Vanløse er nu blevet afviklet med de deltagende hold, der havde kvalificeret sig i lokale turneringer spillet hos de enkelte klubber.

Landsholdsspillere og borgmesterbesøg

Landsholdspillerne Anne Mette Hansen og Anne Mette Pedersen fra København Håndbold mødte op for at møde eleverne under stævnet og skrive autografer. Også Københavns Kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen var også mødt op for at vise sin støtte til de lokale foreninger og deres arbejde for at binde skole og fritidsliv sammen. Carl Christian Ebbesen var også med til at fejre vinderne af stævnet ved præmieoverrækkelsen, hvor eleverne stolt tog i mod deres pokaler fra Borgmesteren.

CCE og Korsager 4. klasse drenge

Borgmester Carl Christian Ebbesen og de vindende drenge fra 4. klasse på Korsager Skole. Foto: Anne Katrine Sand

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top