Den digitale hverdag
I maj måned fortsætter Husum Bibliotek og Medborgercenter temaet "Din Digitale hverdag"

I maj måned fortsætter Husum Bibliotek og Medborgercenter temaet “Din Digitale hverdag”, og fredag den 22. maj kan man lære at bruge e-reolen.dk og at låne e-bøger og lydbøger på nettet. Workshoppen er for alle, og kræver kun at man er vant til at bruge pc eller tablet. Medbring gerne egen tablet. Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding på kurserogklubber.dk, tlf. 3828 1476 eller på Husum Bibliotek.
Onsdag den. 20. maj, kl. 16 kommer DSB på besøg og fortæller om rejsekortet. Der er sagt og skrevet meget om rejsekortet, og mange kan være i tvivl hvem der har fordel af at bruge det, hvor og hvornår det kan bruges og hvordan det fungerer. Arrangement er gratis, men kræver tilmelding på Husum Biblioteks hjemmeside, tlf. 3828 1476 eller på Husum Bibliotek.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top