Debatmøde om Kurdistan, ISIS og det tyrkiske valg
Nikolaj_Villumsen.jpg
Nikolaj Villumsen, MF Foto: Pressefoto
Enhedslisten holder politisk debatmøde i Pilegården den 13. maj, kl. 19.30

Enhedslisten i Brønshøj-Husum har inviteret Deniz Benli, der er dansker med kurdisk baggrund, til at fortælle om den kurdiske problematik sammen med Nikolaj Villumsen fra NV-kvarteret, der er medlem af Folketinget for Enhedslisten.

– Det kurdiske folk har i mange år kæmpet mod undertrykkelse og for sin ret til at eksistere. Selvom der er 30 millioner kurdere, er de minoriteter i de 4 lande de bor i. I Tyrkiet nægtes de adgang til at blive undervist på deres eget sprog. Borgerkrigene i Irak og Syrien har også ramt kurderne hårdt, men samtidig åbnet muligheden for kurdiske selvstyreområder de to steder, fortæller Lasse Karlsen fra Enhedslisten. – Den 7. juni er der valg i Tyrkiet og kurdernes parti stiller op i alliance med andre demokratiske kræfter. Det er et meget vigtigt valg både for kurderne og for de sekulære kræfter i Tyrkiet, tilføjer Lasse Karlsen.

Alle er velkomne til at deltage i mødet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top