Brønshøj sendt i 2. division efter et ufortjent nederlag
MG_9931.jpg
Mikkel Nøhr Christensen var endnu engang Brønshøjs bedste mand på banen. Foto: Christian Ove Carlsson
Brønshøj sendt i 2. division efter et ufortjent nederlag

Brønshøj spillede noget af det bedste i dette forår og specielt anden halvleg bød på mange chancer til hjemmeholdet, men som så mange gange tidligere i denne sæson gav det ikke nogen point på kontoen. Brønshøj lagde bedst ud og pressede gæsterne, hvilket resulterede i 2 hjørnespark inden for de første 6 minutter. Herefter var der stillingskrig og ingen af holdende havde lyst til satse for meget. Der gik 28 minutter før Brønshøj havde en reel chance, som dog røg langt over mål. 33 minutter inde i halvlegen kunne tidligere Brønshøj-spiller Lasse Fosgaard så bringe gæsterne foran efter flot kombinationsspil og det var også stillingen ved halvtid.

nden halvleg var kun få minutter gammel da Brønshøjs bedste spiller Mikkel Nøhr Christensen bragte hjemmeholdet på 1-1 med et fantastisk flot langskud. I det 64. minut brændte det for alvor på hos Lyngby forsvaret og Mikkel Nøhr Christensen havde flere nærgående forsøg. Granskov blev sendt på banen i det sidste kvarter, og han var et friskt pust som skabte uro i Lyngbys bagerste rækker. Det så længe ud til at Brønshøj ville få held med at presse gæsterne, men i dommerens tillægstid ville gæsternes Patrick Mortensen det anderledes, og han bragte Lyngby på 1-2.

Der var debut til unge Johan Gårdsvoll i Brønshøj-målet og han leverede en flot indsats.

Brønshøj mangler 3 kampe i sæsonen, og nu gælder det om at forsøge at indhente AB på 11. pladsen. Brønshøjs næste kamp er på søndag, hvor AC Horsens venter på udebane.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top