Britt Bendixen holder 70 års jubilæum
britt-bendixen1.jpg
Britt Bendixen har i elleve sæsoner været fast dommer på TV2´s Vild med Dans. Foto: Foto TV2
For præcis 70 år siden købte Britt Bendixens forældre, Mitzi og Frode Bendixen, en hvid villa i Brønshøj og startede danseinstitut i den fine salon i husets stueetage

For præcis 70 år siden købte Britt Bendixens forældre, Mitzi og Frode Bendixen, en hvid villa i Brønshøj og startede danseinstitut i den fine salon i husets stueetage. Ingen troede på det unge pars danseskoledrømme da Brønshøj dengang var tyndt befolket og lå langt ude på landet. Men danseskolen blev en stor succes allerede fra den første sæson, så der blev købt grunde og bygget flere dansesale. På lørdag d. 30 maj kan Bendixen på Pejsegaarden afholde deres halvfjersindstyvende afdansningsbal.

Mange, mange børn og voksne har i løbet af de 70 år danset Pejsegaardens parketgulve tynde, og i øjeblikket følger bedsteforældre, der selv dansede hos Bendixen som små, deres børnebørn til dans, og på lørdag skal de til stort show og afdansningsbal i Herlev Hallen, – De er nemlig alle blevet ” Vilde med Dans”. Vil man til jubilæums-afdansningsbal på lørdag kl. 15.00 kan billeter købes ved indgangen.

britt bendixen2

Den hvide villa på Frederikssundsvej købte Britt Bendixens forældre for 70 år siden. Foto. Privat

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top