Bevar parkeringspladserne på Frederikssundsvej
Med planerne om ny busbane – og måske senere letbane – på Frederikssundsvej, så kommer mange af beboernes og de handlendes parkeringspladser i fare.

Med planerne om ny busbane – og måske senere letbane – på Frederikssundsvej, så kommer mange af beboernes og de handlendes parkeringspladser i fare. Det er Dansk Folkeparti imod.

Vi har set andre steder i byen hvordan reduktionen i antallet af parkeringspladser giver store problemer. Der kommer mange ulovligt parkerede biler, fordi der mangler pladser. Der er adskillige stedet i byen, hvor der er parkeret flere biler, end der er lovlige p-pladser. Det er vel at mærke ikke pendlere men derimod lokale borgere, som tvinges ud i ulovlig parkering.

Så når kommunen nu vil nedlægge mange parkeringspladser – og især skråparkering – på Frederikssundsvej fra Hulgårdsvej til Borups Alle, så løber det mig koldt ned af ryggen.

Både beboere og handlende vil fremover skulle slås om langt færre parkeringspladser. Det giver kun problemer.

I Københavns Borgerrepræsentation markerer Dansk Folkeparti jævnligt, at vi er imod nedlæggelse af parkeringspladser. Det er jo ikke alle, som kan nøjes med en cykel eller en busbillet.

 

1 kommentar om “Bevar parkeringspladserne på Frederikssundsvej”

  1. Der er startet et initiativ på Facebook imod planerne. Du kan støtte initiativet via dette link: Red Frederikssundsvej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top