Bedre service til københavnske virksomheder
Det skal være nemmere og mere attraktivt at drive virksomhed i København.

 Kommunens nye erhvervshus tilbyder virksomheder hjælp til rekruttering, en fast kontaktperson i kommunen og lange åbningstider på telefonen.
– Erhvervshuset er vores fyrtårn over for virksomhederne og deres indgang til kommunen. Københavns Kommune har en målsætning om at skabe 20.000 nye private arbejdspladser inden 2020, og dem skal erhvervshuset hjælpe med at skaffe, siger beskæftigelses- og integrationsborgmester Anna Mee Allerslev. – Vi har samlet nye og gamle tilbud under samme tag. Det betyder, at virksomhederne fremover kun skal henvende sig ét sted for at få hjælp med blandt andet sagsbehandling og de nødvendige tilladelser. Og iværksættere kan få sparring til at komme i gang og lægge forretningsplaner, siger hun.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top