4 på stribe til Fix
MG_9254.jpg
Fix er godt på vej til oprykning med 4 sejre på stribe. Foto: Christian Ove Carlsson
Fix gæstede lørdag Culpa på kunstgræsbanen i Valby. Culpa der ligger placeret på en solid 5. plads i serie 2, var i efteråret en af de modstandere, der voldte Fix problemer.

Culpa – Fix 2-5 (1-3)

22.min 0-1 Morten Ramos (straffe)

26.min 0-2 Daniel Lindsten

35.min 1-3 Kim Helby

56.min 1-4 Kim Helby

85.min 2-5 Daniel Lindsten

Fix gæstede lørdag Culpa på kunstgræsbanen i Valby. Culpa der ligger placeret på en solid 5. plads i serie 2, var i efteråret en af de modstandere, der voldte Fix problemer. Kravet var en sejr for at beholde førstepladsen, da både Sunred Beach og Stefan sejrede i deres kampe. Fix startede godt, og fik sat sig på spillet. Både Daniel Lindsten og Kim Helby havde chancer indenfor de første 20. minutter til at bringe Fix foran. Efter 22 minutter slap Helby fri efter en god stikning fra Rune Skov, og blev kantet af Culpa’s forsvarsspiller og et klokkeklart straffespark blev dømt. Morten Ramos eksekverede sikkert og bragte Fix på 0-1. Kort tid efter i det 26. minut fordoblede Daniel Lindsten føringen til 0-2. Et spark udefra snittede en medspiller og Culpa keeperen var prisgivet.

Herefter bølgede spillet frem og tilbage, men en lille fejl af Søren Jepsen gjorde at Culpa fik reduceret til 1-2. Søren Jepsen der var hevet op fra U17, gjorde en ellers fantastisk figur på midtbanen trods sine bare 16 år!

Bare 4. minutter efter Culpas reducering, dukkede Kim Helby op efter godt overblik af Daniel Lindsten og gjorde det til halvlegsstillingen 1-3 til Fix, hvilket var fuldt fortjent. Der var blot spillet 10 minutter af 2. halvleg da Kim Helby igen fik scoret og gjorde det til 1-4 , denne gang efter oplæg fra Rune Skov. Herefter forsøgte Culpa at få skabt et pres, men uden held, og kun hurtige Patrick Hansen var en trussel. I det 66. minut blev Eik Thomsen sendt 10. minutter ud med en advarsel, men også her holdt Fix værterne fra chancer.

Et ukoncentreret Fix forsvar lukkede Culpa ind i kampen med en reducering til 2-4 i det 78. min, men igen skruede Fix op for tempoet, og med bare 5 minutter igen, blev Daniel Lindsten spillet fri efter en god assist af Rune Skov, og med et fantastisk saksespark scorede han til slutresultatet 2-5 til Fix.

Dermed tog Fix endnu et skridt nærmere oprykning til serie 1. Holdet fører rækken med blot 6 kampe tilbage, foran Sunred Beach som hjemme vandt 4-0 over Valby.

Fix møder i næste kamp Olympia 1921 hjemme i Gadelandet den 19. maj, klokken 18:30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top