Vuggeriet fylder 5 år
DSC_8178Rr.jpg
Det samlede Vuggeri med Tina til venstre og Gitte til højre. Foto: Privat
Tina Tiedt og Gitte Toftager havde en drøm om at starte deres eget lille pasningstilbud som samlede det allerbedste fra barnets eget hjem og fra institutionsverdenen.

– Det skulle være muligt for forældre at vælge lige netop os og ikke bare være et nummer på en liste ved pladsanvisningen, fortæller Gitte Toftager fra Brønshøj. – Vi drømte om at tilrettelægge vores dage med børnene ud fra hvordan børnegruppen nu var den pågældende dag. Og vi har fået hvad vi drømte om. Vi har hver 4 meget skønne familier indskrevet hver, og det betyder vi har dage hvor vi er hver især med den lille børnegruppe, men mindst to gange om ugen planlægger vi at være sammen med den samlede gruppe på 8 børn. Det giver børnene en tryghed at være så få og samtidig have mulighed for at skabe relationer med andre børn, fortsætter Gitte Toftager.

– Vi er heldige at blive anbefalet videre til nye familier, så det er med en vis portion stolthed at vi kan melde alle pladser optaget nu, men også det næste kuld børn er skrevet op og står klar til at komme i Vuggeriet, tilføjer Tina Tiedt. I anledningen af Vuggeriet´s 5 års dag holdes åbent hus torsdag den 30. april kl 15-18 på Saltøvej 2 i Vanløse. – Det er Tina som lægger have til og vi glæder os til at byde børn, forældre og venner af Vuggeriet på kys, kram og kagemand. Der bliver desuden underholdning kl 15.30 hvor Trylle Carsten kommer forbi og laver sjov og ballade med store og små, slutter Gitte Toftager. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top