Vital kamp mod oprykkerne
Brønshøj fik sit første point i foråret, da de spillede 0-0 ude mod topholdet Lyngby. En kamp, hvor hvepsene sled og fightede sig igennem hele kampen. Dette skal de forsøge at tage med i kampen på lørdag, den 11. april, mod oprykkerne fra Roskilde.

FC Roskilde har holdt vinterpause på sidstepladsen, og sagde samtidig farvel til deres bedste spiller i efteråret, Emil Nielsen, men på trods af dette har sjællænderne fået en glimrende start på foråret, hvor de med sejre, over bl.a AC Horsens og Vendsyssel FF, er kravlet over stregen.

Brønshøj har mødt FC Roskilde to gange tidligere denne sæson. 1. kamp var tilbage i september, på Tingbjerg Idrætspark, i en kamp, som blev domineret af hvepsene, men hjemmeholdet måtte nøjedes med 1-1. Lidt over en måned senere mødtes de to hold så i Roskilde, hvor holdene havde en halvleg hver, men på trods af flere gode muligheder til begge hold, endte det målløst.

Det bliver en kamp, som kan have stor betydning for, hvem der bliver oppe, og hvem der må en tur ned i 2. division, så kom ud til Tingbjerg Idrætspark og støt holdet i deres bestræbelser på 3 point.

Vi ønsker FC Roskildes spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillet kamp.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top