Utrolig fadæse kunne have kostet menneskeliv
Dæksel-mangler-03-18-15.jpg
Heldigt at en hurtig borger reagerede, da han så hullet i plænen ved Degnemosen, og heldigt at der ikke nåede at ske en ulykke. Foto: Kaj Bonne
Send en mail og beskriv problemet! Det var den besked en Brønshøj borger fik, da han i sidste uge ringede til teknik-og miljøforvaltningen for at gøre opmærksom på, at der ved den skrå plæne ved Bellahøj syd og ned til Degnemosen var fjernet et stort dæksel, så man kunne falde direkte ned i et 2 meter dybt hul.

Send en mail og beskriv problemet!

Det var den besked en Brønshøj borger fik, da han i sidste uge ringede til teknik-og miljøforvaltningen for at gøre opmærksom på, at der ved den skrå plæne ved Bellahøj syd og ned til Degnemosen var fjernet et stort dæksel, så man kunne falde direkte ned i et 2 meter dybt hul.

Den ældre herre, som er kendt af redaktionen, fik på det nærmeste et chok over den arrogance han blev mødt med, når han bare som en venlig borger ville ringe ind til kommunen og oplyse om et manglende dæksel i plænen kan få katastrofale følger for den, der faldt ned i hullet. Hullet er ikke til at se, når man kommer gående, så han mente klogt nok, at der skulle gøres noget ved situationen nu.

Den ældre boger er godt op i firserne og er ikke så velbevandret ud i at bruge pcén, og i sin desperation ringede han til Brønshøj-Husum Avis for at gøre opmærksom på problemet i håbet om, at avisen kunne hjælpe.

Det er uacceptabelt

Det var først da Brønshøj-Husum Avis ringede til teknik-og miljøforvaltningen, at der blev afspærret og her til weekenden skulle der komme et nyt dæksel på.

-Vi beklager rigtig meget, at borgeren er blevet behandlet på den måde. Det er helt uacceptabelt, og det skal han bestemt ikke stille sig tilfreds med, fastslår Anders Melamis, der er områdechef for Center for Park og Natur.

-Det er vigtigt, at vi er i dialog med borgerne. Vi er afhængige af, at de fortæller os, hvis der er noget, vi kan gøre. Af gode grunde kan vi jo ikke være alle steder. Jeg betvivler ikke borgerens fremlægning, men det er ikke den slags kontakt vi skal have mellem borger og forvaltning. Vi håber borgerne forsat vil kontakte os, når der er forhold, vi skal tage os af, forsikrer Anders Melamis.

Dæksel mangler 02 18-15

Heldigt at en hurtig borger reagerede, da han så hullet i plænen ved Degnemosen, og heldigt at der ikke nåede at ske en ulykke. Foto. Kaj Bonne

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top