Toiletter til Tingbjerg Idrætspark
Brønshøj Boldklub er som bekendt i 1 division og spiller på hjemmebane i Tingbjerg Idrætspark. Tilskuertallet er på mellem 800-1500 gæster – men i dag der er kun fire toiletter, hvilket slet ikke rækker. Her ved overførselssagen – som er der, hvor vi på Rådhuset tager stilling til, hvordan vi skal bruge de uforbrugte midler […]

Brønshøj Boldklub er som bekendt i 1 division og spiller på hjemmebane i Tingbjerg Idrætspark. Tilskuertallet er på mellem 800-1500 gæster – men i dag der er kun fire toiletter, hvilket slet ikke rækker. Her ved overførselssagen – som er der, hvor vi på Rådhuset tager stilling til, hvordan vi skal bruge de uforbrugte midler i regnskab 2014 – foreslog DF, at nogle af pengene skulle bruges til ekstra toiletter i Tingbjerg Idrætspark, og vi fik forhandlet to toiletter hjem. Det kan måske af nogen synes som at høre til småtingsafdelingen – men en lang kø foran toiletterne er aldrig ønskværdigt, så for de tissetrængende er de to ekstra toiletter af allerhøjeste værdi. Det gælder jo om at komme hurtigt tilbage, så man kan se kampen, hvad end man hepper på hjemme- eller udeholdet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top