Tingbjerg Hjemmet er en perle blandt plejehjem
Borgmestre-i-Tingbjerg-05-18-15.jpg
Overborgmester Frank Jensen og socialborgmester Jepser Christensen fik hilst på flere beboere og fik en god snak og et godt grin. Foto: Kaj Bonne.
Overborgmester Frank Jensen og socialborgmester Jesper Christensen besøgte i torsdags en oase i Tinbjerg

Tingbjerg har i mange henseender et blakket ry, men når det kommer til Tingbjerg Hjemmet, så er det en helt anden sag.

Plejehjemmet betegnes som værende ét af Københavns bedste plejehjem med en 100 procent tilfredshed blandt både de 55 beboerne og deres pårørende.

Formanden for Tingbjerg Hjemmet Svend Erik Hansen havde sammen med forstander Jette Riis inviteret overborgmester Frank Jensen og socialborgmester Jesper Christensen til en tår kaffe, rundvisning og et indblik i, hvordan man kan drive et godt plejehjem.

-Jeg vil gerne være med til at vise Frank Jensen og Jesper Christensen hvilket smørhul vi har til de ældre. Vi har kun tilfredshed her, og vi får så mange takkebreve fra de pårørende for den indsats der gøres på stedet, fortæller Svend Erik Hansen.

De to borgermestrer mødte en flere beboere, blandt andre Lizzi Formsgaard, der mener, at Tingbjerg Hjemmet er en oase, hvor der foregår en masse for beboerne, hvor der er medbestemmelse, en masse aktiviteter og et dejligt personale.

-Alt fungere godt her. Jeg var ikke bekymret for at skulle flytte fra Vanløse og herud. Jeg har ikke oplevet noget dårligt overhovedet, fortalte Lizzi Formsgaard, mens forstander Jette Riis tilføjer: Vi har ikke problemer med at rekruttere hverken beboere eller personale. Vi kan ikke fjerne rygtet om Tingbjerg, men jeg bor i Virum, og jeg har altså også haft indbrud.

Også sosu-hjælper Ninna Mogensen elsker sit arbejde på Tingbjerg Hjemmet.

-Det er det bedste sted, jeg nogen sinde har arbejdet, og jeg kører gladelig 120 km hver dag, for at komme på arbejde, fastslår Ninna Mogensen, der håber, at hun selv skal bo på Tingbjerg Hjemmet den dag, hun ikke længere kan klare sig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top