Stor konference på EnergiCenter Voldparken
Med over 200 deltagere fra hele landet danner EnergiCenter Voldparken i morgen onsdag rammen for Danmarks største konference om byfornyelse

Med over 200 deltagere fra hele landet danner EnergiCenter Voldparken i morgen onsdag rammen for Danmarks største konference om byfornyelse. Bag konferencen står bl.a. Københavns Universitet, Roskilde Universitet, Aalborg Universitet og de københavnske områdefornyelser i Husum, Sundholmskvarteret og Gl. Valby og Center For Boligsocial udvikling. Med de mange deltagere og den store nationale interesse, som konferencen tiltrækker, bliver det også en stor dag for EnergiCenter Voldparken, der for første gang skal lægge hus til en så stor konference. – Vi glæder os, men vi er selvfølgelig også spændte. Det skal jo helst gå godt, griner Carsten Jakobsen, der er forretningsfører for EnergiCenter Voldparken. – Den største udfordring er at lave catering til konferencen sideløbende med, at der skal laves mad til børnehaverne. Vores folkekøkken har heldigvis givet os masser erfaring med mad i meget, meget store portioner, så vi er optimistiske, siger han.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top