Stadion gik i stå
MG_8574.jpg
Flot sæson af IF Stadion sluttede med nederlag til Frederikshavn. Foto: Christian Ove Carlsson
Stadion - Frederikshavn 26 - 33 (11-17)

Stadion tog lørdag imod Frederikshavn i kampen om oprykning til 1. division, og en sejr til Stadion var påkrævet for at holde liv i drømmene. Stadion lagde også flot ud og begge hold fulgtes ad til midten af halvlegen. Så bragte Stadion sig foran med 8-6 og fornemmelsen af at det kunne lade sig gøre var klart tilstede. Desværre gik holdet pludselig helt i stå, og efter 19 minutter var det Frederikshavn der bragte sig i front med 8-10. Det skulle gå endnu værre for Stadion. En 2 minutters udvisning efter 26 minutter kostede dyrt, og Frederikshavn bragte sig i den periode fra 11-13 til 11-16 og sluttede af med at bringe sig på 11-17 inden pausen. I anden halvleg gik det ikke meget bedre, og det var en fuldt fortjent sejr til de nordjyske gæster. Når skuffelsen har lagt sig, kan IF Stadion dog se tilbage på en fornem sæson, hvor der har været mange gode kampe, og vi er mange der ser frem til næste sæson.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top