Spejderne skal blive i Brønshøj
De lokale spejdere i foreningen B21B har haft hjemme i Brønshøj i 50 år.

De lokale spejdere i foreningen B21B har haft hjemme i Brønshøj i 50 år. Foreningen er med sine 200 medlemmer en populær og vigtig del af det lokale miljø. Derfor er jeg glad for, at SF kort før påske var med til at sikre, at spejderne også fremover kan blive i Brønshøj. Foreningen er blevet opsagt på deres nuværende adresse, og de vil til sommer stå uden et sted at være. Samtidig har vi længe i kommunen drøftet muligheden for at tilbagekøbe den såkaldte Vandtårnsgrund på Brønshøjvej 29. Den store grønne grund huser i dag det fredede Brønshøj Vandtårn, men udnyttes derudover ikke ret godt. Så jeg er glad for, at vi i forhandlingerne før påske fandt opbakning til at afsætte penge til at købe grunden, så spejderne kan rykke ind og gøre godt brug af den. Der kan opføres et nyt klubhus, og spejderne vil få god plads og grønne omgivelser til deres mange aktiviteter. Det giver rigtig god mening, at en af byens tomme grunde nu kan være til gavn for en stærk og vigtig lokal forening, som dermed kan blive i bydelen og fortsætte deres gode arbejde. Det glæder os på Rådhuset, når tingene på den måde går op i en højere enhed, og jeg glæder mig til at se spejderne rykke ind på Vandtårnsgrunden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top