Sådan ! – Brønshøj – Husum
Igen i år kunne Kræftens Bekæmpelse i kraft af så mange frivillige indsamlere nå et fint indsamlingsbeløb. I år blev beløbet på 164.512,-. Søndag den 12. april var der travlhed i Pilegården, hvor det summede med indsamlere også på Husum bibliotek stod vores indsamlere parate, da vi åbnede dørene kl. 10. Solen skinnede fra morgenstunden, men […]

kræftens bekæmpelse billede

Igen i år kunne Kræftens Bekæmpelse i kraft af så mange frivillige indsamlere nå et fint indsamlingsbeløb. I år blev beløbet på 164.512,-. Søndag den 12. april var der travlhed i Pilegården, hvor det summede med indsamlere også på Husum bibliotek stod vores indsamlere parate, da vi åbnede dørene kl. 10. Solen skinnede fra morgenstunden, men selvom det blæste koldt – mødte vores indsamlere glade op. Nogle ville dog have ønsket at have taget mere varmt tøj på, men ingen brok. Brønshøj fik indsamlet det flotte beløb kr. 78.400  og Husum fik indsamlet kr.  86.112   i kontanter  – stort set de samme beløb som sidste år.  Herudover gav mange uden kontanter på sig et beløb med MobilPay. Brønshøj ved Sanne Bille takker sine sponsorer : Pilegården, Kirstens konditori, Superbrugsen, den lokale Netto, Lindeapoteket, Second Hand, Dreams by Jessie, Kejser Sport, House of Present, Blomsterhytten, Brønshøj Blomster, Design Kartellet. Alle disse forretninger gjorde en indsats for at gøre dagen fin for vores team og indsamlerne tak for det. Vi i Husum  –  det vil sige Charlotte Riise , Camilla Haugaard , Marianne Zandersen og Janni Rytsel  vil også takke de forretninger, der sørgede for, at vi kunne give vores indsamlere lidt frugt mv. med på vejen: Føtex og Fakta på Frederikssundsvej  – tak for frugt.  Netto supplerede ud over frugt med vand så vores indsamlere ikke ”løb tør”  Tak til Husum Dyreklinik for godbidder til hundene. Også tak til La Belinda PizzaGrill som sørgede for, at vi i indsamlingsteamet fik lidt at spise undervejs. Vores hjælper Jimmy havde bagt muffins til alle vores indsamlere – så flot.   Tak for god stemning på indsamlingsstederne – Vores indsamlere kom glade hjem – var blevet godt modtaget ude hos jer Brønshøj-Husum borgere. Håber vi ses til landsindsamlingen næste år den 3. april. Janni Rytsel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top