Penge til frivillig musik
I de næste 3 år er der afsat penge til at sætte flere frivillige musikaktiviteter i gang for børn i skolealderen. I Brønshøj-Husum og Vanløse er der hvert år 200.000 kr. til fordeling

Aktiviteterne skal sikre, at mange flere børn og unge i København får mulighed for at deltage i frivillig musikundervisning i forskellige former. Der lægges især vægt på at alle børn i hele byen, herunder børn fra mindre ressourcestærke hjem, kan deltage, og aktiviteterne skal tage afsæt i klubber, fritidsinstitutioner, kulturhuse og -foreninger og skoler. Der kan tages udgangspunkt i små succeser der allerede findes, eller idéer der blot har brug for lidt hjælp for at komme i gang.

Første ansøgningsfrist er 1. maj

Aktiviteterne skal kunne tiltrække børn og unge, som ellers ikke ville deltage i frivillig musikundervisning og være for de 6-18 årige. Musiktilbuddet skal være i forskellige musikgenrer, med hovedvægten på rytmisk musik, og det forventes, at der skal sættes 15-20 musikforløb i gang årligt for beløbet.

Første ansøgningsfrist til puljen er 1. maj, og ansøgningen skal mailes til pædagogisk konsulent Henrik Schäfer på zj9y@buf.kk.dk. Henrik Schäfer kan også kontaktes på tlf. 23371819. Pengene fordeles i et samarbejde mellem Børne- og Ungdomsforvaltningen, Kultur- og Fritidsforvaltningen og lokaludvalgene i Brønshøj-Husum og Vanløse.

Nogle af de idéer der allerede er nævnt er: Stomp-rytmegruppe med alternative instrumenter, gospelkor, sangskriverfestival og et møde med et amatørsymfoniorkester.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top