Ny legeplads til daginstitutionen Riiset
Det har været trangt med udendørsplads for børnene i daginstitutionen Riiset på Bellahøjvej

Derfor har institutionen lejet en del af den tilstødende vandtårnsgrund for at give børnene mere plads at boltre sig på. Men i forbindelse med at vandtårnet er revet ned, og nye boliger skal opføres på grunden, har HOFOR opsagt aftalen med Riiset. Det betyder også, at den pavillon, som institutionen har benyttet som opsamlingssted til 44 udflytterbørnehavebørn, skal fjernes. Derfor har Københavns Kommune netop afsat i alt 1,4 millioner kroner til at indrette et nyt opsamlingssted på det nærliggende Bellahøj Fritidscenter og til at finansiere lejen af nye udearealer foran Kollektivhuset, som ejes af KAB. Pengene kommer fra den såkaldte overførselssag

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top