Moseløbet 2015 nærmer sig
Den 31. maj afholdes Moseløbet med start klokken 12.00 ved Brønshøj Kirke.

Den 31. maj afholdes Moseløbet med start klokken 12.00 ved Brønshøj Kirke. Sidste år var en stor succes og arrangørerne håber at kunne levere et endnu flottere løb i år. Man kan deltage i enten 5 eller 10,4 km og ruterne ser således ud:

5 km ruten

mosel_b_5km

Vi starter på det lille torv foran Brønshøj Kirke og ned af Brønshøj Kirkevej. Efter Pilesvinget er det ind i Utterslev Mose, langs med Hareskovvejen ud til Ruten og tilbage af stierne ved Åkandevej. Vi løber tilbage af Pilesvinget og op af Brønshøj Kirkevej med en rigtig sej afslutning op af den stejle stigning mod målet ved kirken.

10,4 km ruten

Ny 10km

Vi starter på det lille torv foran Brønshøj Kirke og ned af Brønshøj Kirkevej. Efter Pilesvinget er det ind i Utterslev Mose, under tunnellen (der er ca. 20 trapper) og langs med Mosesvinget over til Horsebakken og Grønnemose Alle. Vi krydser Horsebakken igen over til tunnellen igen og videre langs med Hareskovvejen ud til Ruten og tilbage af stierne ved Åkandevej. Vi løber tilbage af Pilesvinget og op af Brønshøj Kirkevej med en rigtig sej afslutning op af den stejle stigning mod målet ved kirken.

Sidste år deltog 226 løbere, og allerede nu er der tilmeldt mere end 150. Sidste års vindere:

Herrer:

5 km 15:36 Christoffer Boll

10 km 35:08 Erik Zobel

Damer:

5 km 19:23 Julie Carl

10 km 46:29 Jane Bjørn

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top