Mad til mange-kursus på EnergiCenter Voldparken
Billede-25-03-15-20.02.49.jpg
Mad til mange kan også være sund, lækker og også billig. Foto: ECV
Få styr på maden til festen eller i foreningen. Lær at jonglere med middag til mange uden at få sved på panden.

EnergiCenter Voldparken i Kobbelvænget åbner for nye spændende tilbud for alle som vil lære at lave økologisk mad i verdensklasse. Det foregår i et nyt og topmoderne undervisningskøkken på 2. sal, hvor der er plads til hold på op til 20 deltagere.
Tirsdag den 5. maj, kl. 17-21 afholdes kurset “Mad til mange”. På kurset kommer man hele vejen rundt i forhold til at skulle planlægge, købe ind, forberede og ikke mindst tilberede mad i store portioner. Der gennemgås klassiske retter som egner sig til tilberedning i stor skala, gås i dybden med planlægningen og forberedelserne, alt i mens der tilberedes en festbuffet til 25 personer.
Pris for deltagelse er 650 kr. og tilmelding sker på hjemmesiden www.energicentervoldparken.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top