Lokal ildsjæl hædret for initiativ
Lillebror_Prisen_2015_foto_Kim_Agersten_3.jpg
Fra prisoverrækkelsen. Fra venstre Børnehjælpsdagens direktør, Ina Thorndahl, formand for "De Anbragtes Vilkår" Ea Krassel samt foreningens stifter, Gitte Kirkeby. Foto: Kim Agersten
Den tidligere konsulent i sekretariatet for Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Gitte Kirkeby fra Brønshøj, har stiftet den landsdækkende forening "De Anbragtes Vilkår"

Den tidligere konsulent i sekretariatet for Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Gitte Kirkeby fra Brønshøj, har stiftet den landsdækkende forening “De Anbragtes Vilkår”, der blandt andet driver lokale netværksgrupper i flere byer. Foreningens medlemmer er nuværende og tidligere anbragte børn og unge, og der arbejdes for at hjælpe og støtte de unge. I sidste uge blev foreningen og stifteren Gitte Kirkeby hædret med Børnehjælpsdagens Lillebrorpris på 50.000 kr. ved den årlige prisuddeling på Københavns Rådhus. I motiveringen for prisuddelingen hed det bl.a., at priskomiteen især påskønner foreningens arbejde for at sikre efterværn til alle anbragte unge i Danmark samt deres indsats for at skabe stærke netværksgrupper.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top