Kontroversiel digter besøgte Nørre G.
yahya-hassan.jpg
Samfundsfagslærer Per Søndergaard præsenterede talerne, som efter en kort introduktion inviterede eleverne til at stille spørgsmål, da partiet lægger stor vægt på at komme i dialog med potentielle vælgere. Foto: Privat
Formand, Kashif Ahmad, og den medieomtalte digter Yahya Hassan, der nu forsøger sig som folketingskandidat for Nationalpartiet, var i sidste uge besøg på Nørre Gymnasium

Formand, Kashif Ahmad, og den medieomtalte digter Yahya Hassan, der nu forsøger sig som folketingskandidat for Nationalpartiet, var i sidste uge besøg på Nørre Gymnasium. Besøget fik stor bevågenhed fra pressen, som dog måtte vente udenfor, mens arrangementet stod på. Hele seancen var et led i undervisningen på gymnasiet. En elev fra 3t var initiativtager til invitationen, og bl.a. deltog samfundsfagsklasser i mødet i forbindelse med temaet Valg og vælgere, men mange andre interesserede lærere og elever var også mødt op.

Spørgsmålene gik i særdeleshed på Yahya Hassans og Nationalpartiets politik på forskellige områder. Især var der mange spørgsmål om integration, men de studerende var også ivrige for at høre om Nationalpartiets syn på miljø og uddannelse og ikke mindst var der stor interesse i at få at vide, hvordan partiet havde tænkt sig at føre deres politik ud, hvis de bliver valgt ind.

yahya hassan2

Flere engagerede elever bad om ordet og stillede velovervejede spørgsmål. Foto: Privat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top