Københavns Kommune køber Holstrupgaard
Masser af plads og smuk natur har været hverdag for børnehavebørnene i institutionen Brønsparken, der hver morgen kører ud til den firlængede landsbrugsejendom Holstrupgaard i Ølsted. Og sådan bliver det også fremover. Københavns Kommune, der indtil nu har lejet gården, har netop afsat 3 millioner kroner til at købe ejendommen, der i dag tilhører Naturstyrelsen, […]

Masser af plads og smuk natur har været hverdag for børnehavebørnene i institutionen Brønsparken, der hver morgen kører ud til den firlængede landsbrugsejendom Holstrupgaard i Ølsted. Og sådan bliver det også fremover. Københavns Kommune, der indtil nu har lejet gården, har netop afsat 3 millioner kroner til at købe ejendommen, der i dag tilhører Naturstyrelsen, for at sikre den nuværende udflytterbørnehave. Pengene kommer fra den såkaldte overførselssag, som blandt andet indeholder midler, der ikke blev brugt i kommunens budget forrige år.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top