Groft hærværk
En bilejer på Højstrupvej ved Fuglsang Allé i Brønshøj fik sig en ubehagelig oplevelse i påsken, da han opdagede, at hans bil havde været udsat for groft hærværk. En p.t. ukendt person havde trampet på taget af bilen, der stod parkeret inde på villagrunden. Senere havde gerningsmanden lagt en seddel til bilejeren hvor han skrev, […]

En bilejer på Højstrupvej ved Fuglsang Allé i Brønshøj fik sig en ubehagelig oplevelse i påsken, da han opdagede, at hans bil havde været udsat for groft hærværk. En p.t. ukendt person havde trampet på taget af bilen, der stod parkeret inde på villagrunden. Senere havde gerningsmanden lagt en seddel til bilejeren hvor han skrev, at han havde været til fest, var blevet beruset og i den tilstand blev mærkelig. Han var ked af det skete og ville gerne betale – men havde desværre ingen penge. Han oplyste hverken navn eller adresse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top