God smag og service i top
PizzaHouse-17-15.jpg
Foto: Kaj Bonne
Nye ejere hos Pizza House bringer det italienske i fokus

På Frederikssundsvej 157 har der været pizzeria i mange år, men d. 1. marts kom der nye ejere. Det er Bayram og Ferat Karakus, far og søn, der nu skal udleve deres drøm om at bringe det bedste pizzeria til lokalområdet i Brønshøj.

-Vi har ændret i menukortet, så der er masser af nye madoplevelser til kunderne, fortæller Bayram Karakus, der fortæller, at der er kommet fokus på de italienske pizzaer med parmaskinke, parmesan, friske urter og hjemmelavet pesto. Han har arbejdet 20 år i branchen og ved derfor, hvad der kendetegner en god pizza og en perfekt betjening.

Pizza House byder på et hav af muligheder i menukortet. Der er et meget stort udvalg af pizzaer, sandwiches, burgere og mexikanske retter, og de to nye ejere lægger udover den gode smagsoplevelse også stor vægt på åbenhed og god service.

-Vi har haft mange nye kunder, siden vi åbnede, og de er positive og glade. Det er dejligt, fortæller Bayram Karakus.

I resten af april kan du benytte dig af et attraktivt åbningstilbud i Pizza House; alle pizzaer koster kun 39 kroner i hele åbningstiden fra 11-22. Du kan bestille både på nettet eller på telefon 38280207.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top