Forslag om at spare på Lokaludvalgene
Hvert år skal de enkelte forvaltninger til det følgende års budget indstille forslag til besparelser og effektiviseringer i Københavns Kommune

Hvert år skal de enkelte forvaltninger til det følgende års budget indstille forslag til besparelser og effektiviseringer i Københavns Kommune. Det gælder også Økonomiforvaltningen, der foreslår, at der spares/effektiviseres for omkring 2 mio. kr. på Lokaludvalgene, der er nedsat i hver bydel. Udover en mindre beskæring af Lokaludvalgenes puljemidler til lokale aktiviteter, foreslås det at der sker en samling af lokaludvalgssekretariater, således at de nuværende 10 sekretariater reduceres til 5. Endvidere foreslås det, at der sker en vis centralisering af betjeningen af Lokaludvalgene.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top