Forberedelse til arbejdet med ny gang- og cykelsti i Husum
HUSUMFORBINDELSEN-2-pdf-page-001-400x565.jpg
Den planlagte stiforbindelse i Husum. Foto: Områdefornyelse Husum
Forberedelse til arbejdet med ny gang- og cykelsti i Husum

Arbejdet med Husumforbindelsen, der modtog 25 mio. kr. på Københavns budget for 2015, er nu så småt ved at blive sat i gang. Forbindelsen udgøres af en cykel- og gangsti, der skal etableres fra Åvendingen i syd ad Korsager Allé med et smut forbi Husumparken, over Frederikssundsvej og videre ad Kobbelvænget, hvor den (måske) skal føres over Vestvolden til Tingbjerg. Projektet indeholder desuden tryghedsskabende lys på Vestvolden fra Åkandevej til kommunegrænsen mod Rødovre. Teknik- og Miljøforvaltningen oplyser, at der efter sommerferien gerne skulle være fundet et rådgivningsfirma, og at både Områdefornyelse Husum og Brønshøj-Husum Lokaludvalg skal høres om de konkrete ønsker til forbindelsen. Det forventes, at et samlet projektforslag kan sendes i høring i Lokaludvalget i løbet af næste år, og det samlede projekt forventes færdiganlagt i 2017.

 

2 kommentarer om “Forberedelse til arbejdet med ny gang- og cykelsti i Husum”

  1. Ole Rensbro siger:

    Hvorfor har man ikke spurgt os som bor på Kobbelvænget om vi synes om mere trafik i vores bolig område, umiddelbart synes jeg ikke om denne ide, der er trafik nok på denne strækning af Kobbelvænget og gang og cykelstien kunne i stedet for være over Bystævnet, her er der ikke så meget trafik.

  2. Anne Brix Christiansen siger:

    Jeg er formand i grundejerforeningen Danas Park, hvor cykelruten skal følge Åvendingen.
    Vi er i bestyrelsen interesseret i, hvordan man vil håndtere vigepligten ved krydset Åvendingen/Dyssevænget. Vi har selv arbejdet med dette, og måske løser dette projekt dette problem for os. Der er i dag ubetinget vigepligt, når man kommer fra Korsager Allé og skal krydse Dyssevænget, mens der er alm. højre vigepligt når man kommer fra Åvendingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top